Voetbalquiz

Een unieke interactieve quiz! 

Een voetbalquiz met meerdere leuke rondes geeft iedere voetbalkantine of voetbalkamp een gezellige invulling van de avond. Samen met een hapje en een drankje je voetbalkennis testen blijft altijd leuk en is vooral gezellig!
De unieke opzet van deze quiz geeft de doorslag, waarom je juist door ons de voetbalquiz moet laten doen! Het is laagdrempelig, volledig afgestemd op samenstelling van de groep deelnemers en heeft een interactief karakter. Bij 1 ronde hebben de koppels van de quiz zelfs invloed op de categorie van de soort vraag die gesteld kan worden. Hiermee kan je als deelnemer een 'tacktische' zet doen om je voetbalmaten te verslaan.

Of je nu bent met je voetbalteam en een leuke seizoensafsluiting wilt hebben op de donderdagavond op de club of dat we langs moeten komen bij jullie voetbalkamp, geen moment is ons te veel! Mocht je nog op trainingkamp willen gaan en je hebt nog geen locatie.... Kijk dan even op onze pagina van trainingskampen.

De voetbalquiz kan gespeeld worden door middel van een koppelquiz of als individu! Puur afhankelijk van jullie wensen op dit vlak is de quiz aan te passen naar eigen invulling.

 

VOETBALQUIZ
(2 - 2,5 uur spelplezier)
va €150,-
15 personen of 15 koppels

Extra persoon of koppel (10 euro)

Exclusief beamer / scherm (wel optioneel mee te nemen door DeNummer12)

Exclusief eventuele zaalhuur bij externe locatie

* € 0,19 per km (buiten regio rotterdam)

Reserveer nu onze voetbalquiz!

    Heeft u nog vragen omtrent onze voetbalquiz?
    Informeer naar de mogelijkheden via info@denummer12.nl of via 06-29110129.