LED voetbal - Wat is het?

LED Voetbal - Spelen in het donker!

LED voetbal is een nieuwe spectaculaire activiteit voor jong en oud. LED voetbal wordt gespeeld in het donker tussen twee teams, goals en een bal met LED verlichting. Aangezien dit spel in het donker gespeeld wordt, is dit een ideale activiteit gedurende het gehele jaar. Deze unieke manier van voetballen in het donker, geeft weer een hele nieuwe beleving en ervaring van het voetbalspelletje. LED voetbal is echt een hele leuke activiteit tijdens een kinderfeestje. Naast een leuke verjaardag, is het ook zeer geschikt voor teambuildingsactiviteiten, personeelsuitjes, vrijgezelligfeestjes, of indoortoernooien.

LEDvoetbal is in heel Nederland te boeken, want we komen graag naar je toe!
Bekijk de mogelijkheden hieronder eens rustig of laat uw adviseren door De nummer 12 door te bellen naar 06-29110129 of mail naar info@denummer12.nl

 

LEDVOETBAL - Het gaafste spel in het donker!
te boeken
va €7,50- p.p.
1 uur

Instructie spelregels

Excl. zaalhuur

* € 0,19 per km (buiten regio rotterdam)

 

LED - voetbal in omgeving Rotterdam

LED voetballen in omgeving Rotterdam.... dat kan natuurlijk! In het Topsportcentrum Rotterdam, welke gevestigd is naast stadion de Kuip, is de mogelijkheid er om dit leuke LED uitje te kunnen organiseren. In het Topsportcentrum heeft DeNummer12 een ideale samenwerkingspartner gevonden in een ideale locatie, waarbij vrij parkeren en openbaar vervoer pal voor de deur aanwezig is, met daarbij een paar top hallen voor het spelen van Bubble voetbal en/of LED-voetbal !
Ook vele eetgelegenheden liggen op steenworp afstand om jullie teamuitje of verjaardagsfeestje compleet te maken.

LED-voetbal is te boeken op iedere gewenste locatie. Indoor is uiteraard het meest gangbare, maar mochten jullie een fantastisch leuk voorstel hebben voor buiten, mail of bel ons dan. Zoekt u een leuk spel als bedrijfsuitjeverjaardagsfeestteamuitje of publiektrekker bij een evenement, dan komen wij graag naar je toe!

Bubble voetbal in combinatie met LED voetbal?!

Wat dachten jullie van een geweldig voetbalfeestje?! Een perfecte combo met bubble voetbal & LED voetbal geeft de mogelijkheid om met een leuke grote groep kinderen tegelijkertijd bezig te zijn. Ideaal voor kinderfeestjes om ruim 1,5 tot 2 uur lekker bezig te zijn met voetballen! Geïnteresseerd in de prijzen voor deze voetbalfeestjes?

Bekijk onze mogelijkheden en prijzen op onze tarieven-pagina voor kinderfeestjes.

Ook voor bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeestjes behoren deze combo-deals tot de mogelijkheid!

LED voetbal boeken?

Het is heel eenvoudig om je teamuitje of activiteit voor je feestje te boeken bij ons. Door een simpel mailtje te sturen of zelfs een WhatApp-berichtje is voldoende en we nemen binnen 24-uur contact met je op. Tevens is het mogelijk om het formulier in te vullen en hiermee jou LED voetbal uitje vast te zetten. Wilt u meerdere activiteiten combineren of ziet u ons graag op je evenement verschijnen, bel of mail dan gerust!

Bekijk onze mogelijkheden en prijzen op onze tarieven-pagina.

Boek nu en wacht niet te lang! Informeer naar de mogelijkheden via info@denummer12.nl of via 06-29110129.

Vraag de nu offerte aan! 

Onze partner in het donker: