footgolf
Hotel

URBAN CITY FOOTGOLF

Footgolfen in het centrum van Schiedam

Hotel

VOETGOLF IN HET CENTRUM

Historisch Schiedam

Hotel

9 HOLES

Hotel

De aftrap vanaf Tapperij het Weeshuis

Footgolf Schiedam

Wat is Urban City Footgolf ?

Urban Footgolfen, de naam verklapt het natuurlijk al een beetje. Het is footgolfen of voetgolfen, maar dan niet op een golfbaan maar door de straten van een stad! In dit geval door het mooie historische deel van Schiedam. Met ruim 9 holes en anderhalf uur spelplezier met zowel makkelijke als moeilijke holes, is dit voor een ieder een leuke activiteit door de straten van Schiedam.

Met een zachtere foamvoetbal worden de leuke plekjes van Schiedam bezocht en krijgt u de nodige Schiedamse historie met zich mee. Daarnaast zijn er onderweg leuke plekjes om even te stoppen voor een drankje of een bezoekje aan het Nationaal Jenevermuseum. Echt de moeite waard dus!

voetgolf Schiedam
Footgolf Holes Schiedam

9 HOLES

De 9 holes zijn uitgezet in het oude en historische deel van Schiedam. De holes kunnen diverse voorwerpen zijn zoals o.a. een lantaarnpaal, standbeeld of bankje bijvoorbeeld. Het is zeker geen gemakkelijk parcour met de diverse leuke bruggentjes, verradelijke kasseien en langs de grachten van de stad!
Wil je meer weten over de route? Druk dan op de onderstaande button voor meer info.

Footgolf Schiedam

Urban City Footgolf boeken?

Ook overtuigd om eens een leuke stadwandeling te combineren met een potje footgolf? Of je nu met je voetbalvrienden, collega's of met je team een leuke middag wilt beleven, geen probleem!

Echt een ideaal uitje voor een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeestje voor je beste maat!

7-dagen per week is het mogelijk om te boeken vanaf 11.00 uur s'ochtends voor slechts 12,50 euro per persoon . Dit is inclusief 1 drankje.

Reserveren of meer informatie? Stuur een mail naar info@denummer12.nl of app / bel naar 06-29110129.

voetgolf Schiedam