Poolsoccer -  Biljart Voetbal

Levensgroot Voetbal Poolbiljart !

Poolsoccer oftewel Biljart Voetbal  is de levensgrote voetbalvariant op de poolbiljart van in de kroeg! Deze verfijnde voetbalactiviteit is voor jong en oud te bespelen op dit levensgrote spel. Met bijna 7 meter bij 4 meter breed, beleef jij dit spel alsof je midden op de tafel, alles van dichtbij meemaakt! Ons demontabele speelveld biedt de mogelijkheid om op ieder gewenste locatie (indoor of outdoor) Poolsoccer te spelen!

Dit relaxte voetbalspel is fijn te combineren met andere actieve spellen zoals 'Bubble Voetbal', indien je met een grote groep tegelijk bent. Het gewenste aantal spelers bij dit spel is om met 4 spelers tegelijk op de baan te staan, waardoor een 2 tegen 2 variant mogelijk is.
Voor een kinderfeestje is dit een echte eyecatcher en erg leuk te combineren, afhankelijk van de leeftijd uiteraard met bijvoorbeeld 'Voetbowling' of 'Het Gatendoek'. Heb je een indoor locatie in een sporthal? Dan is ook LEDvoetbal een hele toffe combinatie!

Poolsoccer is in heel Nederland te boeken, want we komen graag naar je toe!
Bekijk de mogelijkheden hieronder eens rustig of laat je adviseren door De Nummer 12 door te bellen naar 06-29110129 of mail naar info@denummer12.nl

 

POOLSOCCER
Biljart Voetbal (6,5 x 4m)
va €150,-
1 uur

Inclusief Op-/ afbouwen

Instructie spelregels

Exclusief eventuele zaalhuur

* € 0,19 per km (buiten regio rotterdam)

Heeft u nog vragen of wilt u een mooie combo-deal sluiten?
Informeer naar de mogelijkheden via info@denummer12.nl of via 06-29110129.

Vraag de nu offerte aan!