RS-67 RadissonBLU Dortmund

RS-67 RadissonBLU Dortmund

previous arrow
next arrow

BEACH ARENA SCHIEDAM

 

Vanaf april tot en met september bouwen wij twee tennisvelden tot een ware beacharena! Dit beachveld, welke gevestigd is bij Tennispark Spieringshoek in Schiedam, geeft jullie de mogelijkheid om diverse toffe beachgames en beachsporten te doen! Verder organiseren we vele leuke toernooien, zoals het jaarlijkse beachfootvolleytoernooi (zie hier een impressie vanuit 2019) , beachtennis en diverse andere evenementen. Ook voor kinderfeestjes en bedrijfsuitjes bent u bij ons aan het juiste adres. Met je voetjes in het zand, geeft dit een echt zomers vakantiegevoel bij jou en je team!

Voor 2021 is het allemaal nog vrij onduidelijk qua exacte planning, maar 1 ding is wel zeker.... We gaan leuke en toffe ( coronaproof ) beachtoernooien organiseren!
Op zaterdag 3 juli staat het beachfootvolley op de planning en daar kijken wij als organisatie heel erg naar uit!

Dit alles wordt in samenwerking gedaan met onze horecapartner Paviljoen010 en uiteraard het Tennispark Spieringshoek, welke zelf ook leuke beachtennistoernooien organiseert. Verder doen wij ook aan losse verhuur van tennisbanen, maar ook losse trainingen voor handbal, volleybal of rugby bijvoorbeeld. Ben je hierin geïnteresseerd, stuur dan even mailtje naar : info@denummer12.nl 

RS-67 RadissonBLU Dortmund

RS-67 RadissonBLU Dortmund

previous arrow
next arrow