Bubble voetbal in Rotterdam

Bubble voetbal - Het meest hilarische voetbalspel van dit moment! 

Bubble voetbal is de laatste jaren wereldwijd uitgegroeid tot een gigantisch populaire activiteit. Bubble voetbal staat ook wel eens bekend als Bumper football of Zorbing Soccer. Bubble voetbal is een leuke activiteit voor verjaardagsfeestjes, teambuildingsactiviteiten, personeelsuitjes, vrijgezelligfeestjes, festivals of toernooien. Bubble voetbal is in heel Nederland te boeken, want we komen graag naar je toe!  Bekijk hiervoor de voorwaarden en mogelijkheden op de onze verhuurpagina

Speel Bubble voetbal in Rotterdam!

Bubble voetballen in Rotterdam. Dat kan bij ons! In rotterdam en omgeving is het een hot-item. Bubble voetbal is te boeken op iedere gewenste locatie. Zelfs als het slecht weer is, dan zijn er diverse indoor-mogelijkheden.  
Geliefde locaties in Rotterdam zijn bijvoorbeeld :

  • Het park nabij de Euromast (outdoor) - zie onderstaande Google maps locatie
  • Topsportcentrum Rotterdam (indoor)

 

 

Wat is bubble voetbal nu eigenlijk?

Mocht je een impressie willen krijgen door middel van beelden. Bekijk dan het filmpje. Bubble voetbal, oftewel bumper football is een variant binnen voetbal, waarbij iedereen een opblaasbaar (bumper)pak zit. Het spelprincipe van een voetbalwedstrijd blijft gelijk, echter zijn er geen regels en alles is toegestaan. 

Hilariteit en plezier staan voorop bij deze spelvariant! Op het moment dat twee spelers tegen elkaar aanbotsen zullen ze beide een verschillende kant opvliegen. De bumperbal vangt de klap op en je gaat weer lachend verder. Bubble voetbal is de nieuwste trend en iedereen kan het doen! 

Varianten op bubble voetbal 

Ook voor wie niet extreem veel van voetbal houdt, bieden wij leuke tussenoplossingen. Je kunt met de bumperballen hele leuke kanten op zoals de onderstaande spellen:

Bumper worstelen 

Een spel welke met een 1 tegen 1 gevecht, wordt uitgemaakt wie er door gaat naar de volgende ronde. Het is een knock-out toernooi, waarbij de twee deelnemers plaatsnemen in een afgebakende cirkel. Na het startsignaal moeten de spelers elkaar uit de cirkel zien te krijgen. De winnaar gaat door naar de volgende ronde! 

Last man / women standing

Alle deelnemers nemen plaats in een grote afgebakende- cirkel of -vierkant. Na het fluitsignaal is het doel om als enige over te blijven binnen het vak. Dit kun je doen door iedereen uit de cirkel te werken. Als je als laatste over blijft, ben je de winnaar! 

Koprol-spel

Dit is vooral een leuk spel voor de jongste onder ons. De groep wordt verdeeld in een gelijk aantal en je gaat strijden tegen de andere groepen. De bedoeling is om zo snel mogelijk een bepaalde afstand te overbruggen door telkens (kop) rollen te maken. Wie het snelste is, gaat door naar de volgende ronde. Ook kan er gespeeld worden op basis van tijd of juist door middel van een afvalrace. Eindig je als laatste, lig je uit het spel. Een erg leuke warming-up voor de kinderen! 

Bubble voetbal is goed voor het teamgevoel

Door de grote variatie aan mogelijkheden met bubble ballen is het voor een hele grote doelgroep erg leuk om te doen als activiteit. Een mooie afwisseling op een trainingskamp om de teamspirit er extra in te krijgen. De nummer12 verzorgt ook hele leuke trainingskampen in Nederland en hiermee is dus makkelijk een koppeling te maken tussen hard werken en plezier maken tijdens je voorbereidingsweekend.

Ook voor bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeestjes zijn de variaties met de bumper ballen, dé oplossing om een echt groepsgevoel te krijgen. 

Bubble voetbal boeken of huren?

Het is heel eenvoudig om je teamuitje of activiteit voor je feestje te boeken bij ons. Door een simpel mailtje te sturen of zelfs een WhatApp-berichtje is voldoende en we nemen binnen 24-uur contact met je op. Tevens is het mogelijk om het formulier in te vullen en hiermee jou Bubble voetbal uitje vast te zetten. Wilt u meerdere activiteiten combineren of ziet u ons graag op je evenement verschijnen, bel of mail dan gerust! 

Bekijk de tarieven en mogelijkheden, wat het beste voor uw evenement past en bij advies willen wij u graag helpen!

Boek nu en wacht niet te lang! Informeer naar de mogelijkheden via bubblevoetbal@denummer12.nl of via 06-29110129.  

 

 

 

 

Vraag nu vrijblijvend je offerte aan of boek direct!

    Let op : Indien uw problemen heeft bij het invullen van de gewenste datum, vul dan de gewenste datum in bij ' opmerkingen' . Dit kan komen door het gebruik van een specifieke web-browser, welke deze applicatie minder goed ondersteunt.