beurs
beurs
beach
first start
previous arrow
next arrow

Kennismaking

Over ons

De nummer 12 is een sportorgaan wat voornamelijk voetbal en hockeyteams of clubs kan ondersteunen bij het organiseren of volledig organiseren van activiteiten.  De organisatie bestaat inmiddels 5 jaar en wordt geleid door 2 ambitieuze ondernemers, Anthony van Vooren en Arse Calame. Beide heren hebben een extreme passie voor sport en het gebeuren daar omheen. Of dit nu een geschikt binnenlands - buitenlands trainingskamp voor de jeugd of senioren voetbalteams, of deels ondersteuning bij het organiseren van een internationaal jeugdtoernooi. De nummer 12 is biedt een breed takenpakket qua ondersteuning en bijna alle denkbare situaties is hierin mogelijk!

Ook bij het organiseren van een leuk teamuitje geven wij een zeer origineel aanbod weer. Wellicht is bubble voetbal of een leuke voetbalquiz of sportquiz wel iets voor jullie? Allebei zeer leuk om eens te doen met je team of voetbalvereniging! Bekijk hier ons volledige aanbod aan diensten.

De nummer 12 staat voor:

• Ontzorgen: Al uw wensen en behoeften worden compleet verzorgd;

• Plezier & sfeer: Door met elkaar op een fijne en sportieve manier bezig te zijn, zullen er vele met een glimlach vertrekken;

• Verwachtingen: Voorafgaand spreken we verwachtingen tegen elkaar uit, geen verrassingen meer;

Het Team

Ons team bestaat uit flexibele en enthousiaste voetballiefhebbers, waarvan de passie voor de sport er vanaf spat! Een brede ervaring op diversiteit binnen een voetbalvereniging en hockeyverenigingen ligt ten grondslag om aan de behoefte te kunnen voldoen. Hiermee is 'De Nummer 12' als geen ander een geschikte partner voor jou! In jouw zoektocht naar een binnen of buitenlands trainingskamp, toernooi, seizoensafsluiting of teamuitje, bieden wij een ruim aanbod aan mogelijkheden, geheel op je wensen ingericht.

Anthony van Vooren

In de zomer van 2016 is bij Anthony van Vooren (33 jaar) het idee ontstaan om een bedrijfje op te richten voor nevenactiviteiten voor het voetballen. Op 1 oktober 2016 heeft hij het bedrijf opgericht samen met z'n maat Arse Calame. Met met ruim 18-jaar ervaring in het trainingsvak met jeugd en senioren-selectieteams, heeft hij de nodige technische- en organisatorische kwaliteiten om een bedrijf te leiden op dit vlak.  In het dagelijks leven is hij projectplanner bij grote infrastructurele projecten. Het organiseren en plannen zit hem in het bloed en samen met het voetbal is hij dus dagelijks bezig met het uitoefenen van zijn passie. Anthony is operationeel eindverantwoordelijk en zorgt voor alle contacten met betrekking tot  'trainingskampen' in Binnen- en Buitenland.

Anthony van Vooren De Nummer 12
Arse Calame De Nummer 12

Arse Calame

Arse Calame (25 jaar) is momenteel nog steeds actief als selectiespeler bij Hermes-DVS en heeft een aantal jaar geleden het virus als jeugdtrainer overgenomen van Anthony. De nodige jaren heeft Arse de JO13 & JO15 lichtingen onder zijn hoede. Buiten het ademen van voetbal is hij in het dagelijks leven logistiek planner waarbij ook het organisatorische veel aan bod komt. Met het organiseren en het uitvoeren van alle voetbal en sportactiviteiten krijgt hij enorm veel voldoening. Hij is dan ook binnen de nummer 12 verantwoordelijk voor alle nevenactiviteiten, zoals o.a. bubble voetbal en onze beachactiviteiten. Al ruim vier jaar is Arse samen met zijn maatje Anthony, met veel plezier aan het bouwen van een prachtige sportonderneming.

John Frederik

John Frederik (25 jaar) heeft jarenlang met Arse mogen samenspelen in de jeugdteams, maar speelt momenteel in een recreatief vriendenteam op de zaterdag-afdeling bij Hermes-DVS in Schiedam. John heeft een prettige uitstraling en heeft vele gezellige contacten met recreatieve seniorenteams in de regio Rotterdam. Vanuit John z'n achtergrond in de toeristische branche heeft hij veel kennis op het gebied van het organiseren van kleine trips en uitstapjes, welke hij goed kan implementeren binnen de Nummer 12. Daarnaast is John echt van alle voetbalfeitjes en is hij dus verantwoordelijk voor onze voetbalquiz.

John Frederik De Nummer 12
Stefan Dijkxhoorn De Nummer 12

Stefan Dijkxhoorn

Stefan Dijkxhoorn (25 jaar) heeft de afgelopen jaren in het 1e elftal bij Hermes-DVS gespeeld. Daarnaast heeft hij samen met Arse het trainingsschap ontdekt en is Stefan enorm sportief aangelegd.
Naast zijn voetbalcarriere is Stefan actief in het onderwijs waar hij veel voldoening uithaalt en de leidinggevende capaciteiten met kinderen ontwikkelt. Stefan is al sinds 2016 actief in operationele vorm bij diverse nevenactiviteiten van ons team.

Stefan Werner

Stefan Werner (25 jaar) is sinds het voorjaar aangehaakt bij het team. Stefan heeft jarenlange ervaring binnen de hockeyverenigingen in voornamelijk Noord-Brabants grondgebied. Stefan is enthousiast, betrouwbaar, loyaal en een hardwerkend persoon die de lat hoog legt voor zichzelf en niet stopt voordat een eindproduct van hoge kwaliteit bereikt is. Op het gebied van trainingskampen zal hij onze hockeyafdeling komen versterken.

Stefan Werner De Nummer 12

Een ideale samenstelling van teamleden om jeugdteams, selectieteams en vriendenteams te helpen in hun zoektocht naar een leuk trainingskamp, voetbal of hockeykamp, toernooi of teamuitje.

Aarzel niet om ons te contacteren via telefoon, e-mail, Facebook, Instagram of Twitter. Wij kijken er naar uit om samen iets leuks te organiseren!

Met sportieve groet,

De Nummer 12

Anthony van Vooren
Arse Calame
Stefan Dijkxhoorn
John Frederik
Stefan Werner