Hotel-wageningen

Een gloednieuw trainingscomplex op nog geen 100 meter is echt fantastisch!

Hostel

WINTERSWIJK

Trainingskamp - Nederland

Trainingskamp met fantastische voetbalvelden op loopafstand!

Aan de rand van de stad Winterswijk, ligt deze toplocatie welke op nog geen 5 kilometer afstand van Duitsland gelegen is. Het vier-sterren hotel heeft na de vele luxe faciliteiten zoals: zwembad, sauna en bowling, ook nog een sportcomplex naast de deur liggen. Op nog geen 100 meter afstand ligt een pas gerenoveerd trainingscomplex van FC Winterswijk. Een ideale combinatie voor een goed trainingskamp als voorbereiding voor je seizoenhelft. De drukke steden zoals Doetinchem en Arnhem zijn op een kleine 30 minuten rijden ook gemakkelijk te bereiken.

Het ontbijt- , lunch en dinerbuffet zijn van grootste omvang en geeft een ieder een ruime variatie met koude en warme vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Dagelijks staan er bij het ontbijtbuffet heerlijke verse broodjes, zuivel en fruit klaar om de sportieve dag goed te beginnen. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en in het hele hotel is gratis WIFI.

Omgeving / trainingscomplex

Op nog geen 100 meter loopafstand ligt een zeer recent vernieuwd trainingscomplex van FC Winterswijk. Met moderne faciliteiten aan kleedruimten - sportkantine en alle benodigdheden voor een professionele aanpak, vult dit complex uw wensen naar behoren in.

Uiteraard zijn er in het bosrijke en landelijke gebied vele mogelijkheden op het gebied van leuke teambuildingsactiviteiten. Dit alles kan De nummer 12 in de verzorging van het trainingskamp meenemen. Eigen activiteiten nabij het hotel zoals bubble voetbal zijn makkelijk te faciliteren door De nummer 12.

Trainingskamp faciliteiten

  • Luxe 2-persoonskamers
  • Gratis wifi gehele hotel
  • Trainen op nog geen 100 meter afstand
  • Zwembad en sauna (gratis)
  • Tafelvoetbal / tafeltennistafel aanwezig 
  • 4 bowlingbanen  (tegen betaling)

Verzorgingstype

Standaard bieden wij bij een trainingsweekend van 3 dagen met 2 overnachtingen, een volpension verzorging (ontbijt, lunch en dinerbuffet). Echter zijn mogelijkheden tot extra of mindering in maaltijden mogelijk in onderling overleg.

Naast het standaard voetbalpakket van 2 trainingen, zijn er vele andere mogelijkheden om de tussenliggende tijd opgevuld te krijgen met leuke activiteiten. Vraag naar de mogelijkheden per locatie!

Optioneel

Gedurende het trainingskamp zijn er een aantal opties om u extra te verzorgen.

  • Bustransfer naar de accommodatie
  • Extra maaltijden
  • Avondvullende voetbalquiz
  • Bubble voetbal of ook wel bumper voetbal genoemd
Winterswijk (NL)
Luxe - Hotel
€ 95,-
vanafprijs p.p.p.n.

Gloednieuw trainingscomplex op nog geen 100 meter afstand

Faciliteiten zoals zwembad, bowling en tafeltennistafel aanwezig

Foto's