Hotel
Prachtig modern hotel naast het stadion van Top Oss
Hotel

OSS

Trainingskamp - Nederland

Trainingskamp gelegen naast het station van TOP OSS!

Dit moderne hotel ligt direct naast het stadion van TOP OSS. Tevens is het hotel gelegen in een gezellige omgeving tussen de steden 's-Hertogenbosch en Nijmegen, te midden in de stad Oss.  De omgeving wordt ook omringd door het natuurgebied ' de  Maashorst '. Bij dit trainingskamp is het mogelijk om in het stadion te trainen of te spelen (mits beschikbaar uiteraard), wat een unieke ervaring natuurlijk met zich meebrengt. Andere sportcomplexen liggen ook op korte afstand. Dit hotel heeft ruime ervaring met voetbalteams zoals o.a. CSKA Moscow dames waren hier te gast.

Omgeving / trainingscomplex

Het hotel ligt in een gezellige omgeving tussen de steden 's-Hertogenbosch en Nijmegen, te midden in de stad Oss en direct naast het stadion van Top Oss. De omgeving wordt ook omringd door het natuurgebied ' de  Maashorst '. Bij dit trainingskamp is het in overleg mogelijk om in het stadion te trainen of een oefenwedstrijd te spelen. Tevens zijn er nog diverse sportcomplexen op korte afstand bereikbaar om een goede trainingssessie af te werken.

Trainingskamp faciliteiten

  • Luxe 2-persoonskamers
  • Gratis wifi gehele hotel
  • Trainen in het stadion van Top Oss of bij lokale clubs
  • Fitness mogelijkheid bij Basic-Fit
  • Gezellige steden s'-Hertogenbosch en Nijmegen op korte afstand

Verzorgingstype

Standaard bieden wij bij een trainingsweekend van 3 dagen met 2 overnachtingen, een volpension verzorging (ontbijt, lunch en dinerbuffet). Echter zijn mogelijkheden tot extra of mindering in maaltijden mogelijk in onderling overleg.

Optioneel

Gedurende het trainingskamp zijn er een aantal opties om u extra te verzorgen.

  • Extra maaltijden
  • Avondvullende voetbalquiz
OSS
Luxe - Hotel
€ 90,-
vanafprijs p.p.p.n.

Gelegen naast het stadion van Top Oss

Fitness mogelijkheid bij naastgelegen Basic-Fit

In overleg mogelijk om in het stadion te trainen

Natuur-/kunstgrasvelden op korte afstand aanwezig

Foto's