hostel

Een trainingskamp in Arnhem biedt vele mogelijkheden als je sfeer in een bosrijke omgeving zoekt!

Hostel

ARNHEM

Trainingskamp - Nederland

Een gezellig hostel in Arnhem!

Het gezellige en sfeervolle hostel ligt in de bosrijke omgeving van Arnhem. Het hostel ligt dichtbij het park de hoge veluwe en op steenworpafstand van de bruisende stad Arnhem. Het hostel beschikt over ruim 183 bedden, welke grotendeels verdeeld zijn in ruime 4- of 7-persoonskamers. Elk voorzien van eigen sanitair. Het terrein van het hostel beschikt over een gezellig terras en een leuk basketbalveld en tafeltennistafel. Binnen beschikt het gebouw over een moderne bar voor een lekkere koffie of een welverdiend biertje. Daarbij zorgt een potje poolbiljart voor een stukje ontspanning tijdens het voetbalkamp.

Als je echt een actief trainingskamp wilt, kun je helemaal losgaan met de activiteit : Mountainbiken! Arnhem en omgeving heeft diverse toffe MTB-routes om lekker los te gaan! Het mooie aan onze samenwerking met MTB2GO is, dat je direct bij de aanvraag van je trainingskamp dit al kunt aangeven en een scherpe prijs kan krijgen! Op- en afstappen bij het hostel is niet vanzelfsprekend, maar in dit geval wel! Ideale teambuilding dus en uitermate makkelijk te organiseren.

 

Omgeving / trainingscomplex

Het hostel ligt in het bosgebied, nabij het park de Hoge Veluwe en op korte afstand van het centrum van Arnhem. Hiermee biedt dit vele mogelijkheden om een voorbereiding van een seizoenshelft goed te beginnen met een bosloopje of andere intensieve outdoor-activiteiten, zoals bijvoorbeeld mountainbiken. Tevens leent de locatie zich voor alle leeftijden, omdat in de omgeving de mogelijkheden biedt om diverse activiteiten te ondernemen.

Daarbij is het uitgaansleven in Arnhem ook onwijs gezellig en ideaal om een gezellige avond tegemoet te gaan met je teammaten! Voor deze activiteiten of eventuele andere ontspanning of teambuilding biedt De Nummer 12 de optie om dit volledig voor jullie te ontzorgen. Denk wellicht ook eens aan het spectaculaire spel 'bubble-voetbal'  of ook wel 'bumper voetbal' genoemd. Dit is bij ons heel makkelijk te regelen, aangezien dit binnen onze eigen mogelijkheden ligt.

Sportcomplexen in de buurt liggen op nog geen 5 minuten rijden van het hostel.

Faciliteiten

 • Verdeeld in 4,5,7 of 8-persoonskamers
 • Gratis Wifi
 • Poolbiljart
 • Gezellige bar
 • Tafeltennistafel en basketbalveld(buiten)
 • Leuk terras en bbq mogelijkheid
 • Mountainbike verhuur

Verzorgingstype

Standaard bieden wij bij een trainingsweekend van 3 dagen met 2 overnachtingen, een volpension verzorging (ontbijt, lunch en dinerbuffet). Echter zijn mogelijkheden tot extra of mindering in maaltijden mogelijk in onderling overleg.

Optioneel

Gedurende het trainingskamp zijn er een aantal opties om u extra te verzorgen.

 • Bustransfer naar de accommodatie
 • Extra maaltijden
 • Avondvullende voetbalquiz
 • Bubble voetbal of ook wel bumper voetbal genoemd
 • Veel outdoor activiteiten mogelijkheden in verband met aangrenzend bosgebied zoals mountainbiken
Arnhem (NL)
Basic - Hostel
€ 72,50
vanafprijs p.p.p.n.

Ideaal voor jeugd-, recreatieve- & selectieteams

In bosrijke omgeving

Vele faciliteiten zoals tafeltennis, poolbiljart en basketbal

Mountainbike arrangement mogelijk!

Foto's