veld hoenderloo

Waar het "grote" Nederlands-elftal jarenlang heeft getraind voor de EK's & WK's !

Hostel

HOENDERLOO

Trainingskamp - Nederland

Een Trainingskamp, zoals het grote ORANJE destijds!

Dit gezellige vier-sterren hotelcomplex is een echt sporthotel biedt qua sportfaciliteiten een perfecte aansluiting om een trainingskamp te organiseren! Jarenlange ervaringen vanuit binnen- en buitenlandse (nationale) teams, komen jaarlijks daar dit complex in de bosrijke omgeving van Hoenderloo. In het hoofdgebouw bevindt zich o.a. het restaurant waar de teams hun ontbijtbuffet , broodjeslunch en dinerbuffet krijgen toegediend. Daarnaast zijn faciliteiten zoals bowlingbanen, gezellige spelershome, binnenzwembad en sauna hier te vinden.

Binnen de poorten van dit complex bevindt zich het trainingsveld van Hotel Hoenderloo. Een top grasmat, waar de diverse teams zich op een fijne wijze kunnen voorbereiden op hun seizoenshelft. Verder bevindt zich op het park ook nog 2 buitentennisbanen, een buitenzwembad, voetvolleybalveld en beachvolleybal veld.

Omgeving / trainingscomplex

Het hotel ligt midden Het Park de Hoge Veluwe, gelegen in het bos, op zo'n 15 a 20 minuten rijden van de gezellige uitgaansstad Arnhem. Ook Apeldoorn biedt vele mogelijkheden op nog geen 15 minuten afstand.
De trainingsaccommodatie ligt binnen de poorten van het complex en is een absolute top grasmat. Bij wedstrijden wordt er uitgeweken naar de plaatselijke voetbalvelden in de regio. Daar waar kunstgras ook een optie is om te kunnen spelen - trainen.  Uiteraard is er in het bosrijke gebied vele mogelijkheden op het gebied van leuke teambuildingsactiviteiten. Dit alles kan De nummer 12 in de verzorging van het trainingskamp meenemen. Opties zoals  mountainbiken, paintball of bubble voetbal zijn makkelijk te faciliteren. Ook ligt er bij het complex van Papendal een leuke pitch en putt foot(golf) baan!

Het sportpakket bestaat uit standaard 1 training per dag. Aanvullend is er de mogelijkheid om een wedstrijd te spelen of extra trainingen in het plannen. Niks is te gek bij dit fijne sportcomplex!

Trainingskamp faciliteiten

 • Luxe 1 of 2-persoonskamers in de diverse bijgebouwen
 • Gratis wifi gehele hotel
 • Binnen- en buitenzwembad, sauna (gratis)
 • Fitnessruimte met vele toestellen (gratis)
 • Pooltafel,  tafeltennis en dartbord aanwezig 
 • (Gras) trainingsveld binnen de poorten van het complex
 • Massageruimte en besprekingsruimte inclusief het pakket
 • Extra faciliteiten ; Bowlingbanen (tegen betaling), beachvolleybal-veld en voetvolley veld aanwezig

Verzorgingstype

Standaard bieden wij bij een trainingsweekend van 3 dagen met 2 overnachtingen, een volpension verzorging (ontbijtbuffet, broodjeslunch en dinerbuffet). Echter zijn mogelijkheden tot extra of mindering in maaltijden mogelijk in onderling overleg.

Naast het standaard voetbalpakket van 2 trainingen (1x 90 min. per dag)  zijn er vele andere mogelijkheden om de tussenliggende tijd opgevuld te krijgen met leuke activiteiten. Vraag naar de mogelijkheden per locatie!

Optioneel

Gedurende het trainingskamp zijn er een aantal opties om u extra te verzorgen.

 • Bustransfer naar de accommodatie
 • Extra maaltijden
 • Avondvullende voetbalquiz
 • Mountainbiken of paintball in de regio
 • Footgolf (30 min. rijden)
 • Bubble voetbal of ook wel bumper voetbal genoemd
Hoenderloo (NL)
Luxe - Hotel
€ 95,-
vanafprijs p.p.p.n.

Middenin bosrijke omgeving van Arnhem en Apeldoorn

Geweldig trainingsveld (natuurgras) op het complex zelf aanwezig

Jarenlange ervaring met binnen- en buitenlandse (top) teams

Diverse faciliteiten in het hotel zoals binnen-en buitenzwembad, sauna en fitness

Foto's