Hotel

Op korte afstand van de gezellige stad Groningen

Hostel

GRONINGEN-PATERSWOLDE

Trainingskamp - Nederland

Trainingskamp op korte afstand van Groningen

Op korte afstand van de gezellige stad Groningen ligt dit mooie hotel in Paterswolde. Een vier-sterren hotel met wellness (turks stoombad en sauna) en een lekker binnenzwembad, geeft een ontspannen sfeer tijdens het trainingskamp of trainingsstage. Het hotel ontvangt al een aantal jaar binnen- en buitenlandse voetbalclubs waaronder het Nederlands Dames Elftal en Southampton.

Verder beschikt dit familiehotel over fitnessruimte, meetingruimte, materiaalruimte en heeft het een samenwerking met V.V. Actief. De voetbalvelden van VV Actief liggen op 3 km afstand van het hotel. Het sportcomplex beschikt over 2 natuurgrasvelden en 2 kunstgrasvelden die allemaal voorzien zijn van sproei-installatie en verlichting.

Omgeving / trainingscomplex

Het hotel in Paterswolde ligt direct aan het paterswoldsemeer, welke op nog geen 10 minuten rijden afstand ligt van het bruisende uitgaansgedeelte van Groningen. Groningen is een echte studentenstad, dus in de weekenden is dit een hele gezellige plek om samen met je teamgenoten even erop uit te willen gaan! Daarnaast biedt Groningen natuurlijk als grote stad heel veel meer en zijn er diverse activiteiten te ondernemen gedurende de trainingsstage.
De voetbalvelden van V.V. Actief liggen op een kleine 3 kilometer afstand en zijn dus snel te bereiken. De sportcomplex biedt twee kunstgrasvelden en twee grasvelden, met elk verlichting en sproei-installatie. Hierdoor kan er op elk gewenst moment op een prettige wijze getraind worden!

Trainingskamp faciliteiten

  • Luxe 2-persoonskamers
  • Gratis wifi gehele hotel
  • Binnenzwembad 
  • Welness (turks stoombad, sauna)
  • Fitnessruimte 
  • Meetingsruimte (standaard), materiaal- en massageruimte op aanvraag

Verzorgingstype

Standaard bieden wij bij een trainingsweekend van 3 dagen met 2 overnachtingen, een volpension verzorging (ontbijt, lunchbuffet en dinerbuffet). Echter zijn mogelijkheden tot extra of mindering in maaltijden mogelijk in onderling overleg.

Naast het standaard voetbalpakket van 2 trainingen, zijn er vele andere mogelijkheden om de tussenliggende tijd opgevuld te krijgen met leuke activiteiten. Vraag naar de mogelijkheden per locatie!

Optioneel

Gedurende het trainingskamp zijn er een aantal opties om u extra te verzorgen.

  • Bustransfer naar de accommodatie
  • Extra maaltijden / trainingen
  • Avondvullende voetbalquiz
Groningen-Paterswolde (NL)
Luxe - Hotel
€ 95,-
vanafprijs p.p.p.n.

Gelegen op 10 minuten van Groningen

Natuur- en kunstgrasvelden op 3 km

Vele faciliteiten in het hotel aanwezig

Aparte ruimte voor meetings, materiaal- en massages mogelijk

Foto's