Hotel

Op korte afstand van de gezellige stad Eindhoven

Hostel

EINDHOVEN-LEENDE

Trainingskamp - Nederland

Trainingskamp in Leende, prettig verblijf nabij Eindhoven!

Dit vier sterren hotel in Leende ligt op nog geen 15 minuten rijden van het centrum van Eindhoven. Het leenderbos ligt op korte afstand van het hotel, waardoor een bosloop ook tot de mogelijkheden behoort. De Welness-faciliteiten zoals een zwembad, sauna en masssageruimte geven je de trainingskamp een luxe toevoeging. De meetingsruimte is gedurende het gehele trainingskamp ter beschikking.
De natuurgrasvelden van DOSL liggen op slecht een kleine 5 minuten rijden. Daarnaast biedt Eindhoven natuurlijk een geweldige basis voor veel leuke en gezellige activiteiten en een avondje stappen.

Trainingscomplex

Op slecht een kleine 5 minuten rijden liggen de natuurgrasvelden van DOSL. Daarnaast heeft ook de omgeving van het hotel veel te bieden. Het leenderbos biedt je de mogelijkheid als trainer om een fijne bosloop te organiseren gedurende de trainingsstage. Een prettige bijkomstigheid is, dat natuurlijk vele clubs in en rondom Eindhoven gevestigd zijn, waardoor oefenwedstrijden makkelijk te organiseren zijn.

Trainingskamp faciliteiten

  • Luxe 2-persoonskamers
  • Gratis wifi gehele hotel
  • Zwembad en sauna
  • Fitness
  • Meetingsruimte beschikbaar, materiaal-/massageruimte op aanvraag
  • Trainingscomplex op 5 minuten rijden

Verzorgingstype

Standaard bieden wij bij een trainingsweekend van 3 dagen met 2 overnachtingen, een volpension verzorging (ontbijt, lunch en dinerbuffet). Echter zijn mogelijkheden tot extra of mindering in maaltijden mogelijk in onderling overleg.

Optioneel

Gedurende het trainingskamp zijn er een aantal opties om u extra te verzorgen.

  • Extra maaltijden
  • Avondvullende voetbalquiz
Eindhoven Leende (NL)
Luxe - Hotel
€ 95,-
vanafprijs p.p.p.n.

Gelegen op korte afstand van Eindhoven

Natuurgrasvelden op 5 minuten rijden

Faciliteiten zoals zwembad, sauna en fitness

Leenderbos op loopafstand

Foto's