Overzicht hostel

Mooie locatie voor allerlei soorten groepen met hun specifieke wensen

Hostel

EGMOND

Trainingskamp - Nederland

Fijn hostel voor trainingskamp of voetbalkamp

Je verblijft in een modern en duurzaam hostel, ideaal bij strand, zee en aan de Kennemerduinen. Steden als Alkmaar en Bergen liggen op steenworpafstand. In 2012 is het hostel volledige gerenoveerd en is het nu ideaal voor groepen, niet alleen om haar ligging, maar ook om de vele faciliteiten die het hostel te bieden heeft. Dit hostel beschikt over ruim 45 kamers, voorzien van eigen sanitair.

De 4-, 5- of 6-persoonskamers hebben, allen met eigen sanitair. De kamers zijn voornamelijk voorzien van stapelbedden. Verder beschikt het hostel nog over diverse extra faciliteiten zoals een grote bar, poolbiljart, tafeltennistafel en tafelvoetbal.

Omgeving / trainingscomplex

Het hostel ligt op nog geen 3 kilometer van het strand en hiermee biedt dit vele mogelijkheden om een voorbereiding van een seizoenshelft goed te beginnen met een duinloop of strandtraining. Voor eventuele ontspanning en teambuilding biedt De Nummer 12 de optie om een potje beachfootvolley  of bubble-voetbal te organiseren. Andere avontuurlijke strandsporten zijn ook mogelijk!

Het sportpakket bestaat namelijk uit 2 trainingen op goed onderhouden grasvelden bij een voetbalcomplex op een nog geen 15 minuten afstand!

Faciliteiten locatie

  • Grote 4-,5- of 6-persoonskamers
  • Gratis wifi gehele hostel
  • Groot grasveld voor activiteiten

Verzorgingstype

Standaard bieden wij bij een trainingsweekend van 3 dagen met 2 overnachtingen, een volpension verzorging (ontbijt, lunch(pakket) en dinerbuffet). Echter zijn mogelijkheden tot extra of mindering in maaltijden mogelijk in onderling overleg.

Naast het standaard voetbalpakket van 2 trainingen, zijn er vele andere mogelijkheden om de tussenliggende tijd opgevuld te krijgen met leuke activiteiten. Vraag naar de mogelijkheden per locatie!

Optioneel 

Gedurende het trainingskamp zijn er een aantal opties om u extra te verzorgen.

  • Bustransfer naar de accommodatie
  • Extra maaltijden
  • Avondvullende voetbalquiz
  • Beachsporten; zoals beachfootvolley
  • Bubble voetbal of ook wel bumper voetbal genoemd
  • Gigantisch veel outdoor activiteiten op korte afstand te verzorgen
Egmond (NL)
Basic - Hostel
€ 72,50
vanafprijs p.p.p.n.

Gelegen op korte afstand van het duingebied

Bruisende stad Alkmaar binnen 10 minuten bereikbaar

Sportvelden op korte afstand

Groot grasveld voor het hostel voor activiteiten zoals Bubble voetbal

Foto's