Hostel

Midden in het natuurgebied De Biesbosch ligt dit moderne hostel

Hostel

DORDRECHT

Trainingskamp - Nederland

Modern hostel middenin de natuur

Aan de rand van het Nationaal Park De Biesbosch, ligt dit moderne hostel. Het hostel is pas nog volledig gerenoveerd en heeft een moderne en duurzame uitstraling. De historische stad Dordrecht ligt op een kleine 10 minuten rijden, waar alle faciliteiten dus op steenworpafstand aanwezig zijn. Dit hostel beschikt voornamelijk over 4-persoonskamers, waarbij 1 stapelbed en 2 eenpersoonsbedden aanwezig zijn. Elke slaapkamer heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen aanwezig. Verder beschikt het hostel nog over extra faciliteiten zoals een tafeltennistafel en een volleybal annex basketbalveldje. Als je buiten het hostel stapt, bevindt je jezelf direct in het natuurgebied van het Nationaal Park de Biesbosch. Vele activiteiten zoals oa. kanoen door het mooie natuurgebied zijn extra activiteiten die je gedaan moet hebben als je hier verblijft!

Omgeving / trainingscomplex

Het hostel ligt op nog geen 6 kilometer van het trainingscomplex, waar natuurgras en kunstgrasvelden de mogelijkheid bieden om te kunnen trainen. Daarnaast leent het natuurgebied zich uitermate goed om outdoor-activiteiten zoals BootCamp - of een lekkere parkloop te organiseren. Binnen dezelfde straal van afstanden liggen ook de diverse overige activiteiten zoals de mogelijkheid tot karten of bowlen. Ook de skibaan ligt op loopafstand van het hostel vandaan. Voor eventuele extra ontspanning en teambuilding biedt De Nummer 12 de optie om bubble-voetbal te organiseren. Uiteraard is een avondvullende voetbalquiz ook mogelijk!

Faciliteiten

  • Grote 4-persoonskamers
  • Gratis wifi gehele hostel
  • Tafeltennistafel
  • Midden in het natuurpark de Biesbosch
  • Volleybalveld - basketbalveld (buiten)

Verzorgingstype

Standaard bieden wij bij een trainingsweekend van 3 dagen met 2 overnachtingen, een volpension verzorging (ontbijt, lunch(pakket) en dinerbuffet). Echter zijn mogelijkheden tot extra of mindering in maaltijden mogelijk in onderling overleg.

Optioneel 

Gedurende het trainingskamp zijn er een aantal opties om u extra te verzorgen.

  • Bustransfer naar de accommodatie
  • Extra maaltijden
  • Avondvullende voetbalquiz
  • Bubble voetbal of ook wel bumper voetbal genoemd
  • Gigantisch veel outdoor activiteiten op korte afstand te verzorgen
Dordrecht (NL)
Basic - Hostel
€ 72,50
vanafprijs p.p.p.n.

Middenin het natuurpark De Biesbosch nabij Dordrecht

Faciliteiten zoals tafeltennistafel en volleybalveld

In de buurt : kanoen, karten, bowlen en golfen

Foto's