Kennismaking

Over ons

De nummer 12 is een voetbalorgaan wat voetbalteams of voetbalclubs kan ondersteunen bij het organiseren of volledig organiseren van activiteiten. Of dit nu een geschikt binnenlands trainingskamp voor de jeugd of senioren voetbalteams, of deels ondersteuning bij het organiseren van een internationaal jeugdtoernooi. De nummer 12 is biedt een breed takenpakket qua ondersteuning en bijna alle denkbare situaties is hierin mogelijk!

Ook bij het organiseren van een leuk teamuitje geven wij een zeer origineel aanbod weer. Wellicht is bubble voetbal of een leuke voetbalquiz wel iets voor jullie? Allebei zeer leuk om eens te doen met je team of voetbalvereniging! Bekijk hier ons volledige aanbod aan diensten.

De nummer 12 staat voor:

• Ontzorgen: Al uw wensen en behoeften worden compleet verzorgd;

• Plezier & sfeer: Door met elkaar op een fijne en sportieve manier bezig te zijn, zullen er vele met een glimlach vertrekken;

• Verwachtingen: Voorafgaand spreken we verwachtingen tegen elkaar uit, geen verrassingen meer;

Het Team

Ons team bestaat uit flexibele en enthousiaste voetballiefhebbers, waarvan de passie voor het voetbal er vanaf spat! Een brede ervaring op diversiteit binnen een voetbalvereniging ligt ten grondslag om aan de behoefte te kunnen voldoen. Hiermee is 'De Nummer 12' als geen ander een geschikte partner voor jou! In jouw zoektocht naar een voetbalkamp of trainingskampvoetbaltoernooi of teamuitje, bieden wij een ruim aanbod aan mogelijkheden, geheel op je wensen ingericht.

Anthony van Vooren biedt met ruim 17-jaar ervaring in het trainingsvak met jeugd en senioren-selectieteams, de nodige technische voetbalkennis en alles organisatiekwaliteiten wat daarbij komt kijken. Tevens heeft Anthony ervaring op selectie- en recreatief vlak. Allereerst als selectiekeeper, maar al vrij snel ook als teamleider van het eerste elftal. Hiermee weet hij met welke behoefte een selectieteam kamt, als groep, maar zeker ook als hoofdtrainer gedurende het gehele seizoen.

Arse Calame is momenteel nogsteeds actief als selectiespeler bij Hermes-DVS en heeft een aantal jaar geleden het virus als jeugdtrainer overgenomen van Anthony. Dit in samenwerking met zijn teammaatje Stefan Dijkxhoorn, heeft hij al enige jaren een jeugdteams onder zijn hoede. Hiermee zijn de twee jeugdtrainers volop bezig met leuke teamuitjes en geven hun teams altijd naast hun ontwikkeling, ook heel veel plezier! Hun enthousiaste manier van omgaan met de jeugd, heeft het afgelopen jaar zelfs een onderscheiding bij de club opgeleverd.

John Frederik heeft jarenlang met Arse en Stefan mogen samenspelen in de jeugdteams, maar speelt momenteel in een recreatief vriendenteam op de zaterdag-afdeling. John heeft daarmee een prettige samenwerking met vele recreatieve seniorenteams in de regio Rotterdam. Vanuit john z'n achtergrond als reisleider heeft hij veel kennis op het gebied van het organiseren van kleine trips en uitstapjes, welke hij goed kan implementeren binnen de Nummer 12.

Een ideale samenstelling van teamleden om jeugdteams, selectieteams en vriendenteams te helpen in hun zoektocht naar een leuk trainingskamp, voetbalkamp, toernooi of teamuitje.

Aarzel niet om ons te contacteren via telefoon, e-mail, Facebook, Instagram of Twitter. Wij kijken er naar uit om samen iets leuks te organiseren!

Met sportieve groet,

De Nummer 12

Anthony van Vooren
Arse Calame
Stefan Dijkxhoorn
John Frederik