Beach footvolley toernooi 2019

Een spektakel dat je niet wilt missen!

 

Op zaterdag 15 juni 2019 organiseren wij bij Tennispark Spieringshoek in Schiedam, een beachfootvolley toernooi. In samenwerking met Paviljoen010 , ROS Overslag en uiteraard Tennispark Spieringshoek maken wij van deze dag een waar spektakel. Een kwalitatief goed toernooi, gezellige achtergrondmuziek, een leuk beachsfeertje eromheen en niet te vergeten, een heerlijk hapje of drankje op het terras.
Uit eerdere ervaringen is gebleken dat het een echt dagje uit is voor de meeste familie's en vriendengroepen.
In teams van 4 personen wordt er gespeeld is er eigenlijk maar één opdracht: zorg ervoor dat de bal niet op jouw helft op de grond komt maar wel op die van de tegenstander.

 

Programma

Het footvolley toernooi duurt deze zaterdag  van 12.00 tot +/- 19.00 uur. We beginnen om half één met de poulewedstrijden en spelen rond 18.30 uur de “grote finale’ voor de winnaar van de dag. De wedstrijden worden gespeeld over 4 velden. Toeschouwers of niet spelende teams kunnen zich heerlijk comfortabel maken op ons grote horecaplein, waar vele leuke zitjes te vinden zijn. Dus dat is genieten voor zowel toeschouwers en spelers die even kunnen relaxen na een wedstrijd.

Inschrijving is geopend!!

We kennen een open inschrijving voor teams met uiteenlopende (spel)ervaring. Of je nou voor het eerst met een familieteam of vrienden uit de buurt mee gaat doen of je bent een club van ervaren voetballers, jullie zijn allemaal van harte welkom! Bij je inschrijving dien je je teamnaam te vermelden en minimaal 4 personen op te geven. Meer is uiteraard mogelijk! Bij je inschrijving betalen jullie 10 euro per persoon aan het toernooi.
Op het moment van inschrijven, ontvangen jullie een bevestigingsmail, met daarin de benodigde gegevens om jullie inschrijving af te ronden. Nadat wij het geld hebben mogen ontvangen, zijn jullie definitief ingeschreven!

Zorg dat je niet te laat bent, want er zijn een beperkt aantal teams mogelijk! 

Heeft u nog vragen?
Informeer naar de mogelijkheden via info@denummer12.nl of via 06-29110129.

Onze Partners & Sponsors :